075 684 1226

Is jouw website al responsive ?

Is jouw website al responsive ?

Een responsive design is tegenwoordig de standaard voor een website. Het betekent dat je website flexibel is en zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm. Op een smartphone is de weergave dus anders dan op een tablet of computerscherm.

Wat zijn de voordelen van een responsive website?

  • Betere vindbaarheid
    Google kijkt vanaf 21 april 2015 of een website ook goed leesbaar is op een tablet en mobiele telefoon. Responsive (mobielvriendelijke) websites worden beter beoordeeld door Google dan websites die dat niet zijn. Dit betekent dat Google je minder interessant vindt als je geen mobiele of responsive website hebt.
  • Steeds meer van het webverkeer komt van mobiele apparaten en dit percentage zal in de toekomst alleen maar stijgen. Daarom moet je ervoor zorgen dat je website voor mobiele gebruikers gebruiksvriendelijk is. Je hebt vast wel eens op een mobieltje een webpagina bezocht die niet responsive is waarbij je van links naar rechts moet swipen om de juiste informatie te vinden. Hoogst irritant!

Kijk hier of jouw website mobielvriendelijk is: mobielvriendelijkheidstest van Google

Atop Reklame heeft de kennis in huis responsive websites te bouwen of om jouw huidige site om te bouwen naar een responsive webdesign. Neem contact op: 075 6841226